...

READY TO ELEVATE YOUR BRAND?

Ik begrijp het – jouw merk is jouw baby. Het is moeilijk voor te stellen dat iemand anders ooit dezelfde liefde en toewijding zou kunnen hebben voor de visie van jouw bedrijf en daarnaast marketing zou kunnen creëren die perfect aansluit op jouw merk.

Dat is waar ik in beeld kom.

Ik verdiep me volledig in elk aspect van jouw merk, alsof het mijn eigen is. Mijn doel is om jouw marketing en digitale aanwezigheid naar nieuwe hoogten te brengen door jouw bestaande klantenloyaliteit te versterken en een sterke connectie te creëren met potentiële klanten.

DIGITAL MARKETING / BRANDING / WEBSITE DESIGN / en CAMPAGNE SHOOTS

Dienst 01

Digital Marketing

Het digitale landschap is voortdurend in ontwikkeling. Dit betekent dat merken hun online aanwezigheid voortdurend moeten aanpassen om merkbekendheid te genereren, vragen te genereren en uiteindelijk verkoop te stimuleren. Ik bied uitgebreide diensten op het gebied van marketingstrategie en doorlopend beheer voor verschillende socialemediaplatforms, zoals Instagram, Facebook, TikTok en Pinterest. Daarnaast bied ik e-mailmarketing aan en zorg ik voor het beheer van de inhoud van jouw website.

Door een strategische aanpak te volgen op sociale media, zal ik jouw merkbekendheid vergroten, bestaande klantenloyaliteit verdiepen en sterke, persoonlijke banden opbouwen met potentiële klanten.

 • Maandelijkse planning en inplanning van content voor Instagram, TikTok, Facebook en Pinterest
 • Beheer van betaalde advertenties op sociale media
 • Creatie en beheer van inhoud
 • Grafisch ontwerp voor sociale media
 • Communitybeheer
 • Maandelijks analyserapport

Dienst 02

Branding

Jouw merk is zoveel meer dan alleen een logo. Ik geloof dat het branden van jouw bedrijf net zo belangrijk is als jouw product en dienst. Met mijn Brand Identity Package zal ik jouw merkverhaal, esthetiek en visie transformeren en vertegenwoordigen. Dit pakket bevat alles wat nodig is om betekenisvolle verbindingen te creëren met jouw doelgroep en op te vallen in een overvolle mark

 • Brand Discovery
 • & Ontwerpvragenlijst
 • Visuele Richting & Strategie
 • Primair Logo
 • Secundair Logo
 • Sublogo &/of Icoonvariaties
 • Typografiekeuze
 • Kleurenpalet van het Merk
 • Richtlijnen voor Merkidentiteit
 • Merk Mock-ups
 • Twee revisierondes
 • Extra grafisch materiaal op aanvraag

Service 03

Website Design

Jouw website is essentieel voor de identiteit en het succes van het merk. Een goed ontworpen website is het online adres van een bedrijf. Het is nu belangrijker dan ooit om een website te hebben die niet alleen gericht is op een mooi ontwerp, maar ook op de gebruikerservaring.Mijn websites, ontwikkeld met Elementor, richten zich op sterke en responsief ontwerp dat aanpasbaar en uniek is. Mijn websites bieden een gebruiksvriendelijk platform voor mijn klanten om zelf bij te werken en aan te passen waar nodig.

 • Op maat ontworpen Elementor-website
 • Tot 8 pagina’s (Home, Over ons, Diensten, Contact, Blog, Galerij, enz.)
 • ‘Binnenkort beschikbaar’ landingspagina (indien van toepassing)
 • Responsief ontwerp en optimalisatie voor mobiele apparaten
 • 2 revisierondes
 • Beheer van de domeinoverdracht naar jouw nieuwe website
 • Trainingsdocumentatie specifiek voor jouw website

Service 04

Campaign

Mijn achtergrond in modellenwerk, digitale marketing en fotografie heeft me de vaardigheden gegeven om boeiende beelden te creëren. Ik heb ervaring in het beheren van productiekosten om aan verschillende behoeften en budgetten te voldoen, en de creativiteit om sterke hoogwaardig visueel materiaal te produceren.

 • Campagnes
 • Digitale content
 • Lookbook content
 • Videomateriaal

  Dit omvat creatieve artistieke richting en coördinatie voorafgaand aan de productie, evenals het beheer van de opnamedag en de follow-up van de postproductie.

Balder door

Veelgestelde Vragen

Mijn huidige tijdsbestek voor brandingprojecten is 6 weken, en websites variëren tussen 8 en 10 weken.

Ik ontwerp al een aantal jaren websites op Elementor. Ik heb ervoor gekozen om te specialiseren in Elementor-websites vanwege de mogelijkheid om aangepast te worden, terwijl het tegelijkertijd gemakkelijk te gebruiken en bij te werken zijn voor mijn klanten als eindgebruikers.

Ja, dit is een extra dienst die ik aanbied als je hulp nodig hebt bij de tekst voor je website. Neem vandaag nog contact met me op om deze dienst te bespreken.

Online marketing heeft de afgelopen paar jaar enorm geëvolueerd en naar mijn mening is de groei van het aantal volgers niet de belangrijkste statistiek om op te focussen. In plaats daarvan richt ik me op de resultaten die er echt toe doen – een toename in hoogwaardige, goed passende aanvragen en nog belangrijker, een toename in boekingen en verkoop. Als jouw marketing je in staat stelt om je prijzen te verhogen, een jaar van tevoren volgeboekt te zijn en een consistente stroom van goed passende klanten te hebben, is het volgersaantallen niet zo belangrijk.

Hoewel ik vroeger alleen Instagram-accounts beheerde, is mijn bedrijf geëvolueerd en richt ik me nu op samenwerkingen met bedrijven waar ik een meerlaagse marketingaanpak kan bieden via sociale media, betaalde advertenties, website- en nieuwsbriefbeheer.

Mijn onboardingsproces is grondig, omdat ik me richt op het leren van de ins en outs van jouw bedrijf, het product en/of de diensten die je levert, en het opzetten van communicatiesystemen met jouw team. Afhankelijk van jouw marketingactiviteiten voorafgaand aan onze samenwerking, zul je ofwel meteen resultaten zien (voor merken wiens marketingactiviteiten minimaal waren) of het kan enkele maanden duren voordat de implementatie van mijn strategieën solide resultaten begint op te leveren. Je kunt de resultaten van mijn klanten in 2022 zien in mijn IG Story Highlights!

De kosten van jouw fotoshoot zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type shoot (Campagne, Lookbook, Studio, enzovoort) en de kosten van leveranciers. Gemiddeld schat ik de kosten voor content shoots op ongeveer € 300 en Campagne Fotoshoots tussen € 5.000 – € 15.000. Kosten van leveranciers zoals locatiekosten, modellen, fotografie- en videografiediensten zullen allemaal van invloed zijn op de uiteindelijke prijs. Voor elke fotoshoot zullen we een budget bespreken en opties voor de benodigde leveranciers bieden die binnen dit budget passen.

Ik bood vroeger audits en strategieën aan bedrijven aan, zodat ze zelf hun marketing konden verbeteren. Echter, deze eenmalige projecten zijn niet langer mogelijk met mijn drukke schema. In 2024 zal ik mijn Digitale Cursus aanbieden, die je het eenvoudige en strategische marketingsysteem zal leren dat je van lukraak posten, overweldigd voelen en je afvragen waar je volgende klant vandaan zal komen, naar georganiseerd en geïnspireerd zal brengen. Je zult content kunnen creëren die jouw droomklanten aantrekt en die niet de hele dag in beslag neemt, zodat je je meer kunt richten op het werk dat je liefhebt. Stuur me een e-mail om je aan te melden voor de wachtlijst.

ENKELE VAN MIJN KLANTEN

Dit zijn slechts enkele van de vele fantastische merken waarmee ik het voorrecht heb gehad om samen te werken.

DJ JULIAN ANTHONY / EXPEDITIE 038 / KETI KOTI ZWOLLE / EXYU / LENA LOOKS en EMIE BUDDE

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.